onsdag, juni 06, 2012

Lørdag: Outlet-Day

Gilroy, here we come! Vi startede dagen med en solid morgenmad på hotellet, man skal ikke shoppe på tom mave.
Ind i bil med et tomt bagagerum og så afsted på motorvejen. Sammenfletningerne er enorme, vi kørte på et tidspunkt på 4. etage.

Velankommet til Gilroy, som består af 4 butiksområder, startede vi fra en ende af, og arbejdede os stille og roligt gennem de forskellige forretninger. I hver butik kom en medarbejder os i møde og fortalte os hvad han/hun hed og at nu måtte vi endelig sige til, hvis vi havde brug for hjælp. Et enkelt pip og de endevendte butikken for at finde det vi skulle bruge, fantastisk. Forklaringen kom, da vi skulle betale: de arbejder på kommision og vi skulle sige navnet på den, der havde hjulpet os. Halvvejs igennem forretningerne var det svært at huske om det nu var Vanessa eller Patricia hun hed, og nogle gange var, der flere venlig sjæle, som havde været iden over og hvem skulle have æren? Livet  er fuldt af svære beslutninger....:-)

Da vi var kommet igennem det 2. område, var luften ved at gå af shoppe-ballonen og bagagerummet ved at være fuldt, så der blev gearet lidt ned. Der blev overvejet om vi overhoved kunne have det hele med hjem.
I det sidste område var vi kun i 2 forretninger: Reebok og Bose. Bose var kun for at ose. Vi fik en fremvisning af det sidste nye: tv med Bose højtalere indbygget. Fantastisk lyd, surround sound, subwoofer. Ingen synlige højtaler ingen ledninger og med en remote, som var enkel i design og brug. Mikkel gjorde opmærksom på at Fars dag nærmede sig, meeeen....

Inden shoppedagen sluttede, skulle vi lige forbi Frys, som er et kæmpe elektronik varehus. Alt hvad, der skal strøm eller batterier til, kan man få der, plus div. tilbehør. Shoppe-genet fik lige brugt de sidste kræfter.

Tilbage på hotellet begyndte Andrea og jeg at pakke og, hurra, det kunne alt sammen være der. Mens vi pakkede gik Mikkel på nettet og tjekkede os ind på flyene hjem og sørgede for at vi kunne have en ekstra taske med.
Vi slæbte taskerne ned i fitness rummet, hvor der stod en vægt, så vi kunne se om de enkelte tasker var for tunge. Mens der blev vejet, fik Andrea sig lige en tur på løbebåndet. På trods af en hård shoppedag var der stadig mere energi tilbage.

Aftensmaden blev indtaget på Appelsbee's, som er en sportsbar. Vi startede også med at hænge ud i baren med Frozen Margaritas (Drea fik Cola), mens vi studerede menukortet.
Ved bordet startede vi ud med en super frisk tjener, som desværre blev skiftet ud med en, som var kommet tilbage fra pause. Han skulle nok have taget sig en x-tra halv time, for servering var ham så inderlig ligegyldigt, det er ikke noget man ellers ser noget til i USA. Der blev kun givet drikkepenge efter reglerne.