tirsdag, maj 29, 2012

Mandag: Op og ned i San Francisco

I dag har vi været på rigtig sightseeing i San Franciso. Vi starede med at vågne kl. 4:00 - jetlag. Andrea elskede det, så havde hun tid til at gøre sig klar, og mentalt indstille sig på at være i USA. Vi tog til Lori's Diner på Mason - den originale 50'er-stil diner, hvor vi fik Eggs Benedict og Andrea fik en "Cable Car" - pandekager, røræg, pølser og bacon - ren smovs.
http://www.lorisdiner.com/index.php/locations/mason

For enden af Mason har cable car til Fisherman's Wharf endestation, så den lå ligefor. Fantastisk tur, op og (meget, meget stejlt) ned flere gange, og igennem spændende boligområder inden vi kom til vandet. Vi måtte bare samme vej tilbage.

Over Golden Gate til Sausalito, som viste sig fra mest charmerende side - på trods af at det var Memorial Day week-end, og derfor fyldt med "indfødte" turister. Rent Hornbæk/Skovshoved, men også lidt flippet.

Videre til Petaluma, der har gode outlets - Andrea fik læderjakke og Van's lærredssko samt alt det løse. Ursula nyt ur på bryllupsdagen.

Lombard Street blev lige klaret på hjemturen, der var kø over to bakker inden vi kunne komme ned, men det var det værd. Dog var det endnu mere sindsygt at sløjfe rundt og køre ned af nabogaden Filbert, der er ligeså stejl - men den går lige ned! Chevrolet Impala har OK bremser. Vi fik taget en del af de stejle gader - Bullit kan godt lægge sig.

Mikkel lagde flg. opdatering på Facebook:  Har et nyt favorit burgersted - Burgermeisters i San Francisco. Fantastisk saftigt kød, perfekte fritter, og deres signaturburger er med bløde røde løg, avocado og ristede champignon (sådan en hvor man tænker: "ja selvfølgelig - perfekt kombination - why didn't I think of that") - Mikkel's madpyramide i een mundfuld. Og vanillieshakes med kirsebær på toppen, der efterhånden kryber ned gennem glasset og lægger sig i bunden som et tyggegummi i en Snurretop. Jeg skulle bæres derfra.
http://www.burgermeistersf.com/